Thug Ckaudia Létrehozva: Október 11, 2019 Megosztás Létrehozva: Október 11, 2019 Sziasztok szerintem nem lenne rossz ötlet egy elektromos autót pl. egy Teslat nerakni a szerverre.De lehet audi e-tron,mercedes eqc stb... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alexander Kramarov Hozzászólva: Április 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 7, 2020 (módosított) Sziasztok szerintem lehetne be tenni egy elekromos autot és lenne egy töltö álomás és kb 2óra alat merülne le az akumlátor és olyan 2-3 perc alat töltödne fel és a töltés lehetne mondjuk kb olyan 500-600 dollár körül. Edited Április 7, 2020 by Norbert Connor 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ralph Joe Hozzászólva: Június 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 8, 2020 Nem Támogato mszerintem felesleges ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Willis Hozzászólva: Július 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2020 Támogatom, szerintem ha bejönne akkor utána lehetne egy verseny ahol 1 db-t lehetne nyerni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: November 18, 2023 Megosztás Hozzászólva: November 18, 2023 Moderátori megjegyzés: A két témát hasonlóságuk miatt egyesítettem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: Január 1, 2024 Megosztás Hozzászólva: Január 1, 2024 Sziasztok! Nem lenne olyan rossz az ötlet csak más szerveren meg már van ilyen és sokan támadnák a szervert azza, hogy ez is le lett másolva stb, stb, mivel alapból is már sok dolog miatt támadják a szervert. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Január 1, 2024 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Január 1, 2024 Ezzel az a probléma, hogy egy elektromos autóhoz nem dukálna se a motorhang, se a füstölés. És a motorhangot mármár lehetetlenség úgy megcsinálni hogy tökéletes legyen. A gyorsulás, váltások, stb. De alap gta-s motorral és hanggal meg furán hangzana pl egy Tesla. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Bejelentkezés