Flaviano Delgado Létrehozva: December 18, 2018 Megosztás Létrehozva: December 18, 2018 (módosított) Erik jelentkezése Adminisztrátor pozícióra Sziasztok kedves idetévedők. Először is egy keveset mesélnék magamról, hogy tudjátok mégis ki vagyok, honnan jöttem. Szalai Eriknek csúfolnak, jelenleg 15 éves vagyok. Győrben tanulok informatikai szakon, szakgimnáziumban. Most vagyok másodszor a 9. évfolyamon, tavaly 0. éven voltam. Jelenleg semmilyen tervem nincs az életemmel, elég sok minden érdekel, de még nincsenek igazi céljaim. Szeretek számítógépen tevékenykedni, bármiről legyen szó, emelett szeretek deszkázni, zenét hallgatni. Kapcsolatom az MTA-val Körülbelül két éve kezdtem el játszani MTA RolePlay szervereken, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Összesen a különböző szervereken több mint 1500 órát töltöttem el, ezalatt megjártam jónéhány frakciót, több-ben leader vagy al-leader pozíciót töltöttem be. Adminisztrátor még nem, Admin Segéd egyszer voltam. Egy Admin feladata Egy Adminisztrátor feladatkörébe tartozik az új játékosok segítése, illetve a szabályszegő játékosok esetében a szabályok betartatása, végső esetben szankció kiosztása az adott játékos irányába. Amennyiben adott player nem érti a döntés mibenlétét, esetleg a szerepjátékkal akadnak problémái az Admin kötelessége azt elmagyarázni a játékosnak. Aktivitási idő A számítógép közelében eltöltött időm elég változó. Ha fent vagyok, akkor embertelen időket tudok eltölteni a szerveren, más esetben legnagyobb eséllyel valamilyen más programom van, de a heti 15-20 óra aktivitás a minimum. Csapatmunka A csapatmunka és a csapaton belüli együttműködés megkönnyíti egy adott team összes tagjának a dolgát, a kölcsönös segítségnyújtás célravezetőbb, hatékonyabb, mintha mindenki a többiektől függetlenül tevékenykedne. A tagok közelebb kerülhetnek egymáshoz, ha együtt oldanak meg adott problémákat. Miért engem válasszatok? Elsősorban, mert van tapasztalatom RolePlay szerverekkel kapcsolatban. Sok szituációt "megéltem" már több oldalról ezen a téren. Emelett pártatlan vagyok minden szituációban és könnyen alkalmazkodom. Miért jelentkezem? Elég egyszerű válaszom van erre a kérdésre. Unatkozom. A RolePlay már magában is leköt, de úgy érzem kell valami, ami RP szituációkon kívül is lefoglal a szerveren töltött időm alatt. Jelentkezésem oka továbbá, hogy jelenleg egy RolePlay szerveren sem tevékenykedem, remélhetőleg itt fogom folytatni "karrierem". Pozitív tulajdonságaim: Objektíven vizsgálok minden ügyet. Aktív vagyok. Néha még akár emberhez méltóan is tudok viselkedni. Negatív tulajdonságaim: Könnyen felkapom a vizet. Hajlamos vagyok félbeszakítani embereket beszéd közben. Pofátlanul sokat beszélek. Köszönöm, hogy végigolvastad a lapom. Edited December 19, 2018 by Kent Reed 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 21, 2018 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 21, 2018 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2018.12.21.-én 18:00-kor vagy 2018.12.22.-én 18:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhat, kérjük jelezzen vissza privát üzenetben, hogy melyik időpontot válassza. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések