Csiszler Létrehozva: November 1, 2019 Megosztás Létrehozva: November 1, 2019 (módosított) Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb. Csiszlér Marcell vagyok 15 éves. Magyaroroszágon élek im már 16 évemet töltöm Budapesten. Naponta 4-6 órát tudok fent tartozkodni és dutyban lenni is. Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében. Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren. Elért tanulmányaim 8 általános és már közép iskolába tanulok. 4-5 éve játszok rp szervereken és máér más szerokon is voltam admin.Haverokal naponta hülyéskedünk tanulmányom 4-es átlagu. A szerveren még sajnos nem értem el semilyen eredményt de remélem fogok. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! még nem voltam jailbe (( nem tudok upc képet küldeni de nincs jailem )) Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! még nem voltam bannolva (( nem voltam bannolva sajnos képet küldeni nem tudok Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Alaposan fejtsd ki. Egy adot player problémáját megoldani, egy adot szabály nem betartáta tudatása másokal és szankció kiosztása. Aktivitási idő. 4-6 óra Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. Mikor pont engem válaszanak: mert alkalmas vagyok a szerepre és sok időt tudok fent tölteni lehetséges tudok olyat amit a többiek nem. Miért jelentkeztél adminisztrátornak: mert szeretnék a többi playert segiteni. 4 pózitív türelmes ,higat, tanulékony, megértő Edited November 1, 2019 by Csiszler Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: November 1, 2019 Megosztás Hozzászólva: November 1, 2019 Az OOC bemutatkozás magadról nagyon kevés, mint a kötelezően szereplő pontokban is olvashatod: "10-15 mondat minimum" A jailjeidről úgy tudsz képet csatolni, ha belépsz UPC-n a karakteredbe, majd ott megtalálod az összes infót a játékbeli énedről, a jailt és bannokat is. Nagyon sok a helyesírási hiba, valamint összeszedetlenek a mondatok és úgy az egész lap, írd újra. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: November 7, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: November 7, 2019 Kedves jelentkező! Jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért jelen jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések