Jump to content

James D Darren Adminisztrátor jelentkezési lapja!

RenoKocka

Ajánlott bejegyzések

James D Darren Adminisztrátori jelentkezési lap

-Magamról(OOC): 
- 15 éves vagyok, hobbim a motorozás! Bajai vagyok, itt is járok iskolába, szakközépbe, ahol villany szerelőnek tanulok! Lassan 5 éve RP-zek különböző féle szerverek. Admin tapasztalatom van, elé sok, igaz 2 éve voltam utoljára admin FlyMTA nevezetű szerveren. Legmagasabb admin rangom az 5-ös admin! Fegyelmezett vagyok, elég nehéz fel idegesíteni engem, segítőkész vagyok a playerekkel szemben és adminokkal szemben is! Minden szerveren be tudtam illeszkedni, ha admin voltam, ha nem! Remélem ha felvételt nyerek itt is be tudok illeszkedni!

-IC bemutatkozás:

- James D Darren vagyok, 35 éves, nemrég költöztem a városba. New Yorkból jöttem ahol készenléti rendőr voltam 5 évig! Pár hete költöztem a városba, ez idő alatt ki béreltem egy lakást és körbe jártam a városban, és mondhatni elég szép itt is! Az ok amiért ide jöttem, szüleim halála volt, odahaza minden rájuk emlékeztetett és ezért szerettem volna egy másik városba költözni!

-Jailek:

- Egyszer sem voltam még adminjailba!

-Bannok:

-Egyszer sem voltam bannolva a szerverről!

-Admin feladata:

-Szerintem az egy jó admin dolga ,hogy segítse a playereket, ha valami kérdésük lenne, adminhoz nyugodtan forduljanak aki választ fog adni a kérdésükre. Nagyobb admin segítse a kisebb admint, szerintem ez is elég fontos!

-Aktivitásom:

-Pénteken 3 órát, szombaton 4 órát, vasárnap 4 órát tudnék lenni, de van hogy a héten többször is tudok lenni, nyílván szünetekbe többet! (Azért csak ennyi mivel iszonyat sokat kell tanulnom.)

-Mi a véleményem a csapat munkáról?:

-Egy szerveren nagyon fontos a csapat munka, mint frakcióba, mint admin csapatban! Csapat munka nélkül nem lehet normális dolgozni! Segíteni alap.

-Miért pont engem válasszatok?:

-Nos van már elég sok admin múltam, tapasztalatom és tudok csapatban dolgozni, segítő kész vagyok, és mint már írtam nem annyira könnyű fel idegesíteni!

-Miért jelentkeztem adminnak?:

-Megtetszett a szerver és gondoltam fel eleveníteném az admin tudásom!

-Pozitív tulajdonságaim:

-Segítő kész
-Tudok csapatban dolgozni
-Nyugodta
-Értett gondolkodású

-Negatív tulajdonságaim:

-Ha nagy nehezen fel idegesítenek akkor rám jön egy ilyen 5 perces roham, akkor nem szabad hozzám szolni :D (de persze hozzám lehet szólni de nem lesze kannyira higgat mint alapból)
-Néha egó szintem meg tud növekedni
-Van hogy hangulat ember vagyok

-Néha vannak elég idióta kérdéseim, ötleteim

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.