RenoKocka Létrehozva: November 2, 2019 Megosztás Létrehozva: November 2, 2019 James D Darren Adminisztrátori jelentkezési lap -Magamról(OOC): - 15 éves vagyok, hobbim a motorozás! Bajai vagyok, itt is járok iskolába, szakközépbe, ahol villany szerelőnek tanulok! Lassan 5 éve RP-zek különböző féle szerverek. Admin tapasztalatom van, elé sok, igaz 2 éve voltam utoljára admin FlyMTA nevezetű szerveren. Legmagasabb admin rangom az 5-ös admin! Fegyelmezett vagyok, elég nehéz fel idegesíteni engem, segítőkész vagyok a playerekkel szemben és adminokkal szemben is! Minden szerveren be tudtam illeszkedni, ha admin voltam, ha nem! Remélem ha felvételt nyerek itt is be tudok illeszkedni! -IC bemutatkozás: - James D Darren vagyok, 35 éves, nemrég költöztem a városba. New Yorkból jöttem ahol készenléti rendőr voltam 5 évig! Pár hete költöztem a városba, ez idő alatt ki béreltem egy lakást és körbe jártam a városban, és mondhatni elég szép itt is! Az ok amiért ide jöttem, szüleim halála volt, odahaza minden rájuk emlékeztetett és ezért szerettem volna egy másik városba költözni! -Jailek: - Egyszer sem voltam még adminjailba! -Bannok: -Egyszer sem voltam bannolva a szerverről! -Admin feladata: -Szerintem az egy jó admin dolga ,hogy segítse a playereket, ha valami kérdésük lenne, adminhoz nyugodtan forduljanak aki választ fog adni a kérdésükre. Nagyobb admin segítse a kisebb admint, szerintem ez is elég fontos! -Aktivitásom: -Pénteken 3 órát, szombaton 4 órát, vasárnap 4 órát tudnék lenni, de van hogy a héten többször is tudok lenni, nyílván szünetekbe többet! (Azért csak ennyi mivel iszonyat sokat kell tanulnom.) -Mi a véleményem a csapat munkáról?: -Egy szerveren nagyon fontos a csapat munka, mint frakcióba, mint admin csapatban! Csapat munka nélkül nem lehet normális dolgozni! Segíteni alap. -Miért pont engem válasszatok?: -Nos van már elég sok admin múltam, tapasztalatom és tudok csapatban dolgozni, segítő kész vagyok, és mint már írtam nem annyira könnyű fel idegesíteni! -Miért jelentkeztem adminnak?: -Megtetszett a szerver és gondoltam fel eleveníteném az admin tudásom! -Pozitív tulajdonságaim: -Segítő kész -Tudok csapatban dolgozni -Nyugodta -Értett gondolkodású -Negatív tulajdonságaim: -Ha nagy nehezen fel idegesítenek akkor rám jön egy ilyen 5 perces roham, akkor nem szabad hozzám szolni :D (de persze hozzám lehet szólni de nem lesze kannyira higgat mint alapból) -Néha egó szintem meg tud növekedni -Van hogy hangulat ember vagyok -Néha vannak elég idióta kérdéseim, ötleteim Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: November 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: November 4, 2019 Az OOC bemutatkozásod meg a IC bemutatkozásod nagyon kevés, kötelezően a szereplő pontban is az van, hogy minimum 10-15 mondatot kell írni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: November 7, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: November 7, 2019 Kedves jelentkező! Jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért jelen jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések