Alonso Salvatore Létrehozva: November 8, 2019 Megosztás Létrehozva: November 8, 2019 (módosított) Magamról: Sziasztok Urbán Olivér-nek hívnak, 17 éves vagyok, kedvenc időtöltésem filmezés számítógépezés és focizás. Zentán lakok, jelenleg az ADA-i Műszaki Középiskolában járok mint Építész Technikus ! Igen megértő személyiség vagyok, szeretek társalogni és igen jól ki jövök új emberekkel. Hobbim : Horgászás és Focizás. Szeretek új embereket meg ismerni, jól bírom a kritikákat. Magamról a játékban: Sziasztok Alonso Salvatore-nak hívnak, 25 éves vagyok ! Azért jöttem a városba hogy egy új életet kezdjek, ugyan is ez előtt New York-ban laktam, és igen zűrösek voltak mindennapjaim. Ez előtt 10 évvel, el veszítettem a szüleim egy autó balesetben! Ezek következményében egy nevelő otthonban cseperedtem fel ! Az életem nagy részét szegénységben éltem le, viszont el határoztam magam, hogy világcsúcsra fogok jutni ! Mindig is szerettem a lőfegyvereket és értettem is hozzájuk, így igen jól használom őket ! Hányszor voltál admin jailben? https://kepkuldes.com/image/eGpb5q Hányszor voltál banolva? https://kepkuldes.com/image/eGpWxB Szerinted mi egy adminisztrátor feladata? Szerintem egy Adminisztrátor főbb feladata, az hogy eligazítsa az új játékosokat, rendet tartson a szerveren, korrektan járjon el a szabálytalankodások közepette. Hogy oda figyeljen a játékosok egyéb tevékenységeire, illetve segítse az Adminisztrátor társai munkásságukat. Egy Adminisztrátor egy szabálytalankodási helyszínre érve, egy log/kép alapján, vagy más igazolható bizonyíték alapján járhat el, az ügyben ! Egy Adminisztrátor nem használhassa saját célokra az Adminisztrátor képességeit ! Aktivitási idő : Hétközben 3-4 órát tudok a szerveren tölteni, de hétvégén akár 5-6 órát is ! Mi a véleményed a csapatmunkáról? Szerintem igen fontos a csapat munka, mivel egy jó csapattal, el kerülhető a kisebb nagyobb kellemetlenségek ! Egy jó csapat titka az összetartás és egymás segítése ! Illetve egy jó csapatmunka meg könnyítheti a másik fél munkásságait. Az emberek nagy része, el veszik magában illetve a gondok terhelése alatt, ezért igen nagy előnyére válhat egy jó csapat ! Miért pont téged válasszunk? Jól bírom a terhelést, illetve a kritikát. Segítőkész egyéniség vagyok, nyitott mások véleményére ! Könnyen be illeszkedő vagyok, szeretek barátkozni másokkal. Igazi szószátyár típus vagyok, és hangulat javító. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Mostanában igen sokat látom, hogy nincs fent Adminisztrátor mikor szükség lenne rá ! Illetve szeretném ezzel a szervert támogatni, hogy segítek rendet tartani, illetve segítem más Adminisztrátor társaim munkásságát ! Pozitív tulajdonságok.: Vidám Kedves Segítőkész Hangulat javító Vicces Negatív tulajdonságok.: Nem szeretem ha hazudnak. Nem szeretem ha kihasználnak. Nem szeretem mikor másokat ki közösítenek. Nem szeretem az olyan embereket, akik nem becsületesek. Edited November 15, 2019 by Alonso Salvatore Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: November 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: November 8, 2019 Hát... Nagyon sok adminjail-ed van. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alonso Salvatore Hozzászólva: November 9, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: November 9, 2019 Tudom de van amelyik pl. érdekes módon kaptam az idők során, de viszont mindenki meg érdemel egy esélyt nem de bár ? Ha ti engedtek bizonyítani, be tudnám bizonyítani hogy vagyok olyan jó, mint egyes Adminisztrátor társaitok ! És igen aktív vagyok ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: November 9, 2019 Megosztás Hozzászólva: November 9, 2019 Azért sok szerencsét! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 15, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 15, 2020 Ezt egyelőre engedjük el ilyen UCP-vel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések