Alex Gallo Létrehozva: December 8, 2019 Megosztás Létrehozva: December 8, 2019 (módosított) rash javítása!× OOC RÉSZ Mi a neved? - Szőllősi Krisztián - Hány éves vagy? - 15 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 2-3 óra - Jelenlegi játszott perceid száma: - 1197(2019.12.08.) - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! -Nem voltam még. - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Nem voltam még! - Miért ezt a frakciót választanád? - Nagyon szeretek szerelni IRL is szóval így érzem helyesnek,hogy ezt a frakciót választom. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen rendelkezem. - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Szőllősi Krisztián vagyok,15 éves. Magyarországon, Somogy megyében élek,egy kis városban. Kézilabdázok. A szerveren adminsegéd feledat kört töltök be. - IC Rész Jelentkező neve: - Alex Gallo- Jelentkező születési helye, ideje: - 1990.06.25Los Santos Medical Center - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Ellisa Gallo - Jelentkező apjának neve: - Erik Gallo - Előző munkahelye(i): - Olajfinomító - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - A Csapatmunka nagyon fontos mivel ha egy ember nem tud csapatban dolgozni akkor folyamatosan csak a veszekedés megy. Illetve kell az emberek közötti valami féle összetartás mivel akkor jobban haladnak mint egyedül. Sok féle dolog van ami számomra fontos még. Amelyekből egy a bizalom és az ódaadódás - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Alex Gallo a nevem. 29 éves vagyok jelenleg. Iskoláim:Los Santos Állt.Isk.,San Fieroi Szakközépiskola,Autószerelő Technikum. Szüleimmel éltem egészen 20 éves koromig amikor is össze költöztem a testvéremmel,Emanuel Egyedülálló vagyok többször is voltam Kisebb boltokban ahol üzletvezetői beosztáson is helyet foglalhattam.Egy kis autószerelő műhelyben is dolgoztam nyári gyakorlatok keretein belül.Van tapasztatlom ebben a szakmában és természetesen Technikummal rendelkezem! - Edited December 8, 2019 by Alex Gallo Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések