GameAdmin 5 Martinez Létrehozva: November 22, 2022 GameAdmin 5 Megosztás Létrehozva: November 22, 2022 (módosított) Albán Maffia OOC magamról: Martinnak hívnak, nagyjából fél év múlva leszek 19 éves. Közgazdasági szakgimnáziumba járok, idén vagyok végzős, érettségi előtt állok. Eléggé közvetlen vagyok szerintem mindenkivel, hamar össze tudok barátkozni / szokni bárkivel, akivel megvan a közös egyensúly. Próbálok mindent lazán venni, ezáltal nem stresszelek vagy gondolok túl semmit. Szeretek vezető szerepben lenni, ez majd a frakció miatt lehet meg is fog mutatkozni. Megértő vagyok mindenkivel, nem szeretem, ha valaki nem őszinte, vagy ha indokolatlanul cselekszik felesleges dolgokat. IC karakterről: Marku Hasani egy 40 év körüli, komoly beállítottságú, komor és a maga módján bölcs ember. A szervezet létrejöttének elején, amikor ez az egész még csak kevésbé ilyen hatásos és komoly volt, csatlakozott és oszlopos tagja azóta is. Jellemére vonatkozik, hogy sosem a forró fejű, meggondolatlan és folyamatosan balhézni vágyó emberek közé sorolható, hanem inkább ennek ellentétéhez, a megfontolt és átgondolt cselekedetekkel küzdő személyek közé. Fegyvere inkább a gondolkodás és a logika, próbál minden dolgot megoldani ezekkel, kerülve a feltűnést és bármi ehhez hasonló nyilvánosságot. Hasani a maffia fő feje, ő áll az egész mögött, és próbálja minél jobban ellenezni ezt, ezáltal nem is mutatkozik sokat. Rengetek vagyon van mögötte, bármihez nyúl, ő abból jól jön ki. Legfőbb küldetése, hogy beilleszkedjen a társadalomba, a város vezetésébe, és a polgárok, illetve más szervezeti tagok közé, akik mit sem sejtve, jó embernek higgyék. Frakció története: (A mafia történetének semmilyen valósághoz köthető alapja sincs a valós Albán Mafiához!) Az Albán Mafia Triane városában alapult a '80-as évek alatt. Az Albán Mafia egy bizonyos Djall úr nevéhez köthető. Djall alapította meg és építette fel centről centre ezt a híres szervezetet avagy bűnbandát a saját házában. Djall úrról semmit sem lehet tudni, sem azt hogy hogy néz ki, azt sem hogy hány éves, de még azt sem, hogy valójában egy létező személy-e. De visszatérve a mafiára... Az albán mafia sokáig gyerekcipőben járt, csak feketén kereskedtek egy-egy legális vagy illegális tárgyal. Később belekezdtek az illegális sportfogadásba, majd elkezdtek nővekedni a drogpiacon. Eleinte rossz mínőségű drogokat termeltek, de mára már a mínőség az egekbe szokott. Szép lassan az ebből befolyó pénzből belevágtak a komolyabb dolgokba. A politikába. Eleint kis önkormányzatokat zsaroltak és vettek a hatalmuk alá, de nem kellett sok ahoz sem, hogy az egész ország vezetése a zsebükbe legyen. De ehez már nem volt elég Djall és a pár katanájának segítsége, és ekkor lépett be a mafia történelmébe Mr. Hasani. Hasani úr nagy befolyással rendelkezett, már a mafiás évei előtt is sok számított a neve az albán alvilágban, nemhogy még a mafiában. Miután Hasani belépett elkezdett egyre jobban nőni a pénz. És ahogy egyre inkább nőtt a befolyása a mafiának, úgy tünt el egyre jobban Djall úr is (bár az előtt sem lehetet látni sokat). Hasani úr szép lassan átvette a mafiában kiérdemelt trónját. De Hasaninak nem volt elég a Balkán uralma terjeszkedni akart egyre jobban, így sok emberét küldte el egy egy országba. De Hasani sem ült tétlenül, gépre ült és egyenesen az államok felé vette az útját mögötte egy kissebb csapattal köztük Konstantin úrral, akit a Hasani jobb kezeként tekíntenek. Hasaninak ugyanaz a célja, mint Albániában, megdönteni a hatalmat és a színfalak mögül irányítani. De vajon sikerül neki? Terveim a frakcióval: Egy elég szokatlan módon fog működni az egész, legalábbis addig biztosan, amíg ez kivitelezhető és persze úgy, hogy ha egyáltalán ez megengedett, illetve megszervezhető és kivitelezhető a szerveren, ha nem csak mi, de a másik / többi frakció is tudja tartani a tempót és magát az RP-t. Bármilyen szintű MG vagy ennek társai már fel tudja bontani az egész tervet és megvalósítást. Ahogy az IC karaktertörténethez is írtam, a maffia, de legfőbbként az én karakterem teljesen feltűnésmentesen létezne. Gondolhatják, hogy létezik, de erre nyomós indokot nem találhatnak (persze ha jól csinálunk mindent. Ha mi hibázunk és okot adunk rá, hogy lebukjunk, akkor így jártunk.) és ezáltal kevesebb bajba kerülünk, de mellette mégis jól csináljuk a dolgokat, mivel folyamatos bevételhez jutunk valahogy. Ha egy ATM rablás vagy ehhez hasonló dolog lesz, ott is jobban összpontosítunk arra, hogy ne a szokásos "darálás"-ról szóljon, hanem inkább egy jól megszervezett, akár halál nélküli akcióról, ami mindkét fél számára élvezhető egyaránt. Ennek megszervezése sok időt és RP-t vesz igénybe, ezért valószínűleg az ilyes fajta akciók száma valamennyire csökkentve lesz, legalábbis amíg ezt a kidolgozott rendszert tartani tudjuk. Szeretnék majd IC beszerveződni a legális részhez, a rendőrséggel jóba lenni, adományozni, segíteni, azért, hogy végképp elkönyveljék a karaktert egy megbízható embernek. Röviden és tömören: Kevesebb, de annál inkább kidolgozott akciók, a fejetlenségek és meggondolatlanságok minden tag részéről megszűntetni a szerveren töltött idő minden percében és egy olyan rendszert felépíteni, amilyen talán még nem volt a szerveren. Miért engem / Miért minket? Próbáltam minél meggyőzőbb és hitelesebb lenni, remélem elnyerte a tetszéseteket a pályázat és maga a frakció ötlete, próbáljuk ezzel is feldobni a szervert és akár az egész RP-t feléleszteni valamilyen téren. Úgy gondolom, hogy a szerveren több, mint másfél éves admintapasztalatom, illetve FA és SA rangon való szereplésem segíthet nektek a döntéshozatalba és tudhatjátok, hogy megfelelek egy ilyen frakció és szervezet vezetésére. Köszönöm, ha végig olvastátok! A többi szempontot nem írtam bele a pályázatba, mivel valamilyen téren így feleslegesnek tartottam. Szerintem ígyiskivehető, hogy pontosan mit és hogyan szeretnék. Nyilván ha kell, kibővítem, vagy privátba elküldöm az adott adminnak, aki kéri vagy bírálja, illetve a frakcióhoz szükséges tárgyak / kocsik, egyebeket is ott egyeztethetjük. Edited November 25, 2022 by Martinez bővités 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: November 22, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 22, 2022 Mindenki jól ismer és tudja, hogy képes vagy az fk. vezetésére. Adott a tudás, illetve az akarat. Teljes mértékben TÁMOGATOM. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Krampusz Hozzászólva: November 22, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 22, 2022 Én nemigazán ismerlek, mivel viszonylag új vagyok itt NG-n, de egyszer RP-ztünk és akkor nagyon meggyőző voltál. Szerintem kell az ilyen fk. is, és a tervek is meggyőzőek. Sok sikert, és én is Támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szevaszgeci Hozzászólva: November 22, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 22, 2022 Szerintem ez egy szar ötlet hogy pont albán maffia, ez eléggé rasszista 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: November 22, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 22, 2022 10 perce, Szevaszgeci said: Szerintem ez egy szar ötlet hogy pont albán maffia, ez eléggé rasszista Miért lenne rasszista? Valós alapjai vannak a pályázatnak, valóságban is létezik albán mafia, köztudott tény. De kíváncsi lennék egy szépen megfogalmazott véleményre. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: November 22, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 22, 2022 Szia Martinez! Mondhatni elég régóta ismerlek már, nincs kétségem afelől, hogy eltudnál vezetni egy illegális Fk-t. Az egyetlen dolog, ami nekem nem tetszik az a formázás, az valahogy nem sikeredetett a legszebbre véleményem szerint. Magam részéről jobban örülnék, ha egy ilyen jó banda RP-s inkább egy másik bandát pályázna meg, hiszen a szerveren már található 2 maffia és 1 banda, de mindenesetre ez a maffia terv ls ötlet is nagyon tetszik. Sok sikert a laphoz! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: November 22, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: November 22, 2022 “Múltamból kiindulva szerintem nem nagyon kellbemutatkoznom, ismer az, akinek kell és tisztába lehet vele, hogy pontosan milyen is vagyok / tudok lenni.” De nem mindenki, írd meg rendesen. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: November 22, 2022 Author GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: November 22, 2022 Miért fontos, hogy OOC tudjanak rólam mások is, az adminokon kívül? Az fog dönteni, hogy én melyik suliba járok, vagy hogy mit sportolok IRL? 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: November 23, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 23, 2022 (módosított) Nah, akkor én is leirnám a véleményemet. A lapod formázása tényleg nem nagy extra, de legalább nincsen túltolva sem, nem csicsás. Az OOC infó rólad szerintem sem fontos, számomra az IC karaktered a lényeg amire ahogy látom, nagy hangsúlyt fektettél és tényleg érdekesre sikeredett. Esetleg ha irnál egy karaktertörténetet és azt szépen vezetnéd az is érdekes lehetne. Amikor RP-ztünk együtt mindig pozitiv emlékeim maradtak szóval tényleg nincs miről beszélni, te képes vagy minőségi, jól kivitelezett RP-ket tolni, ami ehhez a karakterhez szükséges lesz. A lapot TÁMOGATOM. Edited November 23, 2022 by .Connor. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: November 23, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 23, 2022 Amivel kiegészíteném előző hozzászólásomat, az az, hogy miért is fontos az OOC rész. A szerver vezetősége senkivel sem kivételez, se adminnal, se támogatóval, se volt adminnal se semmilyen más playerrel. Ebből következik, hogy ha egy playertől elvárás, hogy minden kritériumot kitöltsön, akkor egy adminisztrátortól vagy akár egy volt adminisztrátortól is elvárás. Ezért a lapból hiányzó dolgokat pótolni kell. A lapból hiányzik a normálisan kidolgozott OOC rész, az UCP-ről készült képek, a frakció története, felépítése. (rangok, legál-illegál rész) Ha ezeket pótolod tényleg jó lesz a lap, viszont ezek hiányában nem tudom támogatni. Mindenesetre sok sikert kívánok a pályázathoz. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: November 23, 2022 Author GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: November 23, 2022 Köszi a véleményt. Igazából a formázásról annyi, hogy nem akartam túlzásba vinni. Nyilván szándékosan ilyen, szándékosan lett ez a letisztult és sima típusú, szerintem így a legjobbak. Az OOC részre visszatérve : Teljesen jogos, amit mondasz Engi, és nyilván el is fogadom ezt a pontot, volt adminként főleg tudatomban van, hogy ez így működik, de főleg azért "zavart" vagyis annyira nem foglalkoztatott ez a rész, mert az ezelőtti pályázati lapomnál is, meg talán az az előttinél is ugyan így fogalmaztam az OOC résznél, és akkor 1/1 el lett fogadva, (https://forum.nextgamingrp.com/topic/2789-jarvis-shabba-jamaican-yardies-frakciópályázat/) ebből gondoltam, hogy most sem fognak ezen fennakadni, de mégis, remélem nem azért, mert már nincs rajtam az admin rang. Ebből kiindulva és ezek után nem tudom, hogy van-e értelme leírnom az OOC részt, de ha annyira ragaszkodtok hozzá, akkor persze megteszem. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 24, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 24, 2022 Az OOC bemutatkozás pedig fontos, elvégre nem árt, ha tudják, hogy mégis milyen jellemű Úr áll a frakció mögött. Ha ismernek Téged, akár az FK tagok vagy jelentkezők könnyebben tudnak veled szót ejteni: közös beszédtéma, egy hangnem (főleg a korosztályra gondolok), stb. Szerintem mutatkozz be nyugodtan, sokat nem tudsz vele veszteni. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: November 25, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 25, 2022 Kedves pályázó ! A pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így ez a pályázat elfogadásra került! Továbbiakban keress fel privát üzenet formájában TS3 meghallgatási időpont egyeztetésre. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések